Polevy a krémy

Najdete zde recepty na polevy a krémy na plněné cukroví, připravte si ingredience a můžete začít

CITRONOVÁ - 150 g cukru moučka, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce horké vody . Cukr třeme s citronovou šťávou, poté přidáme vodu a mícháme do zhoustnutí.

Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. První obrázek se zároveň zobrazí i v náhledu. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.

NUTELLA ZE SALKA - 2/3 šálku pražených nesolených lískových oříšků, 3/4 šálku Salka, 1/2 šálku hořké čokolády - nasekané, 2-3 lžíce medu (případně dle chuti). Lískové ořechy dáme na suchou pánev a osmahneme - takto ořechy snadno oloupeme. Oloupané a vychlazené ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou hmotu - pastu. Ve vodní lázni rozpustíme...

JABLEČNÁ NÁPLŇ - 1 - 1,5 dl vody (podle toho kolik šťávy maji jablka), 1/2 kg strouhaných jablek, 200 g krystalového cukru, hrstku strouhanky, šťávu z jednoho citronu, vanilkový cukr, skořice. Vše uvaříme na kaši, podle chuti dosladíme.

70 g strouhaného kokosu, 400 g kondenzovaného mléka, 200 g másla, 200 g bílé čokolády. Čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni. Směs necháme chvíli vychladit a následně přidáme kondenzované mléko - důkladně promícháme. Potom do krému přidáme kokos a opět důkladně promícháme. Hotový krém přendáme do uzavíratelné nádoby a vložíme do lednice na...

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.

Jednoduché a krátké články vám pomohou udržovat čtenáře v obraze. Zajímavý úvodní odstavec a stručný, informativní obsah zaručí, že se k vám budou rádi vracet pro další novinky.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky