Kokosovo-kakaový suk

13.03.2019

250 g strouhaný kokos, 100 g sušené mléko, 100 g 390 g salka zahuštěného slazeného, 10 g kakaa .Z kokosu, sušeného a kondenzovaného mléka vypracujeme těsto. Rozdělíme těsto na polovinu.Do jedné poloviny přidáme kakao. Do světlého těsta můžeme přidat potravinářskou barvu pokud chceme suk barevnější. Z kakaové hmoty vyválíme váleček o průměru 1 cm. Bílý váleček o průměru 1,5 cm vložíme na rozválené hnědé těsto a smotáme . Poté obalíme v kokosu a necháme ztuhnout.Poté krájíme na 5 cm dlouhé suky.   

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky